Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

19 Μαιου Γενοκτονια Των Ποντιων - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΠΟΝΤΙΩΝ | Lelevose.GR

19 Μαιου Γενοκτονια Των Ποντιων - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΠΟΝΤΙΩΝ | Lelevose.GR. Η παε ολυμπιακός και ο βαγγέλης μαρινάκης έστειλαν το δικό τους μήνυμα στο πλαίσιο της 19ης μαΐου , ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου. Εκδήλωση μνήμης με αφορμή την επέτειο των 102 χρόνων από την γενοκτονία των ποντίων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της τρίτης στη θεσσαλονίκη. Το open, στο πλαίσιο του μεγάλου αφιερώματός του για τα αθώα θύματα της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου, ανήμερα της μαύρης επετείου στις 19 μαΐου προέβαλε την εκπομπή «353.000 αθώα θύματα! Κατά τους πρώτους μήνες της ελληνικής κατοχής συνεχίζει η ανακοίνωση διαπράχθηκαν φρικαλεότητες από την πλευρά των ελλήνων κάτι που. Ήταν λοιπόν 19 μαΐου του 1919 όταν ο μουσταφά κεμάλ, μετέπειτα ατατούρκ (πατέρας των τούρκων) αποβιβάστηκε στην.

H γενοκτονία των ποντίων σχόλια eνσωμάτωση. Η 19η μαΐου είναι ημέρα μνήμης για τον ποντιακό ελληνισμό, καθώς έχει καθιερωθεί να τιμάται ως επέτειος της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου.με αφορμή την ημέρα αυτή, παοκ και αεκ, που έχουν. Η ρωμανία αν πέρασεν, η ρωμανία αν 'πάρθεν η. Η παε ολυμπιακός και ο βαγγέλης μαρινάκης έστειλαν το δικό τους μήνυμα στο πλαίσιο της 19ης μαΐου , ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου. Το open, στο πλαίσιο του μεγάλου αφιερώματός του για τα αθώα θύματα της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου, ανήμερα της μαύρης επετείου στις 19 μαΐου προέβαλε την εκπομπή «353.000 αθώα θύματα!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΩΤΗΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΩΤΗΣ from gym-protis.ser.sch.gr
Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων η 19η μαΐου και οι πολιτικοί στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για την επέτειο των 102 ετών. Η παε ολυμπιακός και ο βαγγέλης μαρινάκης έστειλαν το δικό τους μήνυμα στο πλαίσιο της 19ης μαΐου , ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου. Στις 19 μαϊου, με την αποβίβαση του μουσταφά κεμάλ στη σαμψούντα, αρχίζει η δεύτερη και σκληρότερη φάση της ποντιακής γενοκτονίας. Τιμούμε τη συμβολή των ποντίων στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανόρθωση της ελλάδας. Κατά τους πρώτους μήνες της ελληνικής κατοχής συνεχίζει η ανακοίνωση διαπράχθηκαν φρικαλεότητες από την πλευρά των ελλήνων κάτι που. Ήταν λοιπόν 19 μαΐου του 1919 όταν ο μουσταφά κεμάλ, μετέπειτα ατατούρκ (πατέρας των τούρκων) αποβιβάστηκε στην. Εκδήλωση μνήμης με αφορμή την επέτειο των 102 χρόνων από την γενοκτονία των ποντίων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της τρίτης στη θεσσαλονίκη. Μην ξεχνάμε τις φρικαλεότητες της ελλάδας.

Τιμούμε τη συμβολή των ποντίων στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανόρθωση της ελλάδας.

Ποντοσ ενα ονομα μια πατριδα! Το εντυπωσιακό βίντεο από το φρούριο της καβάλας για την γενοκτονία των ποντίων! Εκδήλωση μνήμης με αφορμή την επέτειο των 102 χρόνων από την γενοκτονία των ποντίων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της τρίτης στη θεσσαλονίκη. Κουβέντα για τη γενοκτονία των ποντίων. Ο μουσταφά κεμάλ αποβιβάζεται στη σαμψούντα για να ξεκινήσει τη δεύτερη και πιο άγρια φάση της ποντιακής γενοκτονίας. Σήμερα θυμόμαστε και θυμίζουμε τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού. Ότι έγινε οργανωμένη γενοκτονία των ποντίων. Με την γενοκτονία των ποντίων αφανίστηκε από τις πατρογονικές του εστίες ένα ζωηρό κομμάτι του ελληνισμού που πάλευε για την επιβίωσή του για περίπου 3000 χρόνια. Ήταν λοιπόν 19 μαΐου του 1919 όταν ο μουσταφά κεμάλ, μετέπειτα ατατούρκ (πατέρας των τούρκων) αποβιβάστηκε στην. Η 19η μαϊου αποτελεί ημέρα μνήμης, για την γενοκτονία των ελλήνων του πόντου. Η αεκ σαν σημερα 19 μαϊου 2021. Η ελληνικη λυση στην εκδήλωση για τα 102 χρόνια χρόνια από τη γενοκτονία των ελλήνων του πόντου στο δήμο παύλου μελά. H γενοκτονία των ποντίων σχόλια eνσωμάτωση.

Εκδήλωση μνήμης με αφορμή την επέτειο των 102 χρόνων από την γενοκτονία των ποντίων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της τρίτης στη θεσσαλονίκη. Με την γενοκτονία των ποντίων αφανίστηκε από τις πατρογονικές του εστίες ένα ζωηρό κομμάτι του ελληνισμού που πάλευε για την επιβίωσή του για περίπου 3000 χρόνια. Η ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των ελλήνων του πόντου καθιερώθηκε το 1994 με απόφαση της βουλής των ελλήνων και τιμάται κάθε χρόνο στις 19 μαΐου. Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων η 19η μαΐου και οι πολιτικοί στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για την επέτειο των 102 ετών. 12:44τι λένε οι τούρκοι για τη γενοκτονία των ποντίων.

Ελένη Θεοχάρους : Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ...
Ελένη Θεοχάρους : Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ... from www.politispress.gr
Το εντυπωσιακό βίντεο από το φρούριο της καβάλας για την γενοκτονία των ποντίων! Η δραματική περίπτωση της ποντιοπούλας παρθένας, που χάθηκε στους διωγμούς το 1920 και βρέθηκε ως αϊσέ, μετά από 60 χρόνια! Η ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των ελλήνων του πόντου καθιερώθηκε το 1994 με απόφαση της βουλής των ελλήνων και τιμάται κάθε χρόνο στις 19 μαΐου. 12:44τι λένε οι τούρκοι για τη γενοκτονία των ποντίων. Και ανήμερα της γενοκτονίας των ποντίων προκαλεί ξανά, κάνοντας λόγο για φρικαλεότητες της ελλάδας. Η 19η μαϊου αποτελεί ημέρα μνήμης, για την γενοκτονία των ελλήνων του πόντου. Μήνυμα μέσα από τα social media έστειλε ο υπουργός εθνικής άμυνας, νίκος παναγιωτόπουλος, με αφορμή. Ήταν λοιπόν 19 μαΐου του 1919 όταν ο μουσταφά κεμάλ, μετέπειτα ατατούρκ (πατέρας των τούρκων) αποβιβάστηκε στην.

Σε παραληρηματικό τόνο η ανακοίνωση του τουρικού υπουργείου εξωτερικών για την 19η μαϊου.

Ο μουσταφά κεμάλ αποβιβάζεται στη σαμψούντα για να ξεκινήσει τη δεύτερη και πιο άγρια φάση της ποντιακής γενοκτονίας. Πέρα από το ελληνικό κράτος ο διωγμός των ποντίων αναγνωρίζεται επισήμως ως γενοκτονία από την κύπρο, την αρμενία, την σουηδία, ορισμένες. Ότι έγινε οργανωμένη γενοκτονία των ποντίων. Εκδήλωση μνήμης με αφορμή την επέτειο των 102 χρόνων από την γενοκτονία των ποντίων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της τρίτης στη θεσσαλονίκη. Και ανήμερα της γενοκτονίας των ποντίων προκαλεί ξανά, κάνοντας λόγο για φρικαλεότητες της ελλάδας. Σε ανακοίνωσή του το κιναλ σημειώνει μεταξύ άλλων ότι η «19η μαΐου καθιερώθηκε από τη βουλή των ελλήνων ως «ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των ελλήνων του μικρασιατικού. Των 353.000 ελλήνων του πόντου που εξοντώθηκαν συστηματικά και βάσει οργανωμένου σχεδίου από το τουρκικό κράτος στις. Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων η 19η μαΐου και οι πολιτικοί στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για την επέτειο των 102 ετών. «απορρίπτουμε πλήρως τις αβάσιμες και παραληρηματικές ανακοινώσεις των ελληνικών αρχών, οι οποίες, με το πρόσχημα της επετείου της 19ης μαΐου 1919, παραποιούν την ιστορική πραγματικότητα» αναφέρει. Η ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των ελλήνων του πόντου καθιερώθηκε το 1994 με απόφαση της βουλής των ελλήνων και τιμάται κάθε χρόνο στις 19 μαΐου. #pontiangenocide #may19 #neverforgotten», έγραφε η σχετική ανάρτηση της παε ολυμπιακός στα social media, την οποία μοιράστηκε και ο ίδιος ο βαγγέλης μαρινάκης. «θυμόμαστε, τιμούμε και δεν ξεχνάμε» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα των «ερυθρολεύκων». Η ελληνικη λυση στην εκδήλωση για τα 102 χρόνια χρόνια από τη γενοκτονία των ελλήνων του πόντου στο δήμο παύλου μελά.

Στις 19 μαϊου, με την αποβίβαση του μουσταφά κεμάλ στη σαμψούντα, αρχίζει η δεύτερη και σκληρότερη φάση της ποντιακής γενοκτονίας. Η ελληνικη λυση στην εκδήλωση για τα 102 χρόνια χρόνια από τη γενοκτονία των ελλήνων του πόντου στο δήμο παύλου μελά. H γενοκτονία των ποντίων σχόλια eνσωμάτωση. Σε παραληρηματικό τόνο η ανακοίνωση του τουρικού υπουργείου εξωτερικών για την 19η μαϊου. Η αεκ σαν σημερα 19 μαϊου 2021.

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ… - ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ - NEWS
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ… - ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ - NEWS from 1.bp.blogspot.com
Πέρασαν 100 χρόνια από τη γενοκτονία των ποντίων, τη δεύτερη μεγαλύτερη η γενοκτονία των ελλήνων του πόντου αναφέρεται σε σφαγές και εκτοπισμούς εναντίον ελληνικών πληθυσμών στην περιοχή του πόντου που πραγματοποιήθηκαν από το κίνημα. Τιμούμε τη συμβολή των ποντίων στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανόρθωση της ελλάδας. Η παε ολυμπιακός, με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να τιμήσει την ημέρα αυτή. Ήταν λοιπόν 19 μαΐου του 1919 όταν ο μουσταφά κεμάλ, μετέπειτα ατατούρκ (πατέρας των τούρκων) αποβιβάστηκε στην. Ο αγώνας της ανεξαρτησίας, που ξεκίνησε στις 19 μαΐου 1919 υπό την ηγεσία του μεγάλου ηγέτη μουσταφά κεμάλ ατατούρκ ενάντια στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που. Η δραματική περίπτωση της ποντιοπούλας παρθένας, που χάθηκε στους διωγμούς το 1920 και βρέθηκε ως αϊσέ, μετά από 60 χρόνια! Ο μουσταφά κεμάλ αποβιβάζεται στη σαμψούντα για να ξεκινήσει τη δεύτερη και πιο άγρια φάση της ποντιακής γενοκτονίας. Το εντυπωσιακό βίντεο από το φρούριο της καβάλας για την γενοκτονία των ποντίων!

Η ελληνικη λυση στην εκδήλωση για τα 102 χρόνια χρόνια από τη γενοκτονία των ελλήνων του πόντου στο δήμο παύλου μελά.

Η παε ολυμπιακός και ο βαγγέλης μαρινάκης έστειλαν το δικό τους μήνυμα στο πλαίσιο της 19ης μαΐου , ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου. Ο μουσταφά κεμάλ αποβιβάζεται στη σαμψούντα για να ξεκινήσει τη δεύτερη και πιο άγρια φάση της ποντιακής γενοκτονίας. Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες στις 19 μαΐου του 1919, ημερομηνία που έχει καθοριστεί επίσημα σαν ημέρα μνήμης, ο κεμάλ αποβιβάστηκε στη σαμψούντα με τις δυνάμεις τα φωτογραφικά ντοκουμέντα αποδεικνύουν αυτό που οι τούρκοι αμφισβητούν. Γενοκτονία ποντίων τουρκία κυριάκος μητσοτάκης κατερίνα σακελλαροπούλου. Δεν είναι, επίσης, η πρώτη φορά που προκαλεί με μια ανακοίνωση ανήμερα της γενοκτονίας των ποντίων. Κουβέντα για τη γενοκτονία των ποντίων. Μέχρι τη μικρασιατική καταστροφή του 1922 οι ελληνοπόντιοι που έχασαν τη ζωή τους ξεπέρασαν τους 200.000, ενώ κάποιοι ιστορικοί ανεβάζουν τον αριθμό τους. 12:44τι λένε οι τούρκοι για τη γενοκτονία των ποντίων. Στις 19 μαϊου, με την αποβίβαση του μουσταφά κεμάλ στη σαμψούντα, αρχίζει η δεύτερη και σκληρότερη φάση της ποντιακής γενοκτονίας. Κατά τους πρώτους μήνες της ελληνικής κατοχής συνεχίζει η ανακοίνωση διαπράχθηκαν φρικαλεότητες από την πλευρά των ελλήνων κάτι που. Η αεκ σαν σημερα 19 μαϊου 2021. Πέρα από το ελληνικό κράτος ο διωγμός των ποντίων αναγνωρίζεται επισήμως ως γενοκτονία από την κύπρο, την αρμενία, την σουηδία, ορισμένες. Ποντοσ ενα ονομα μια πατριδα!

Post a Comment for "19 Μαιου Γενοκτονια Των Ποντιων - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΠΟΝΤΙΩΝ | Lelevose.GR"